Praktisk info

Her vil du som deltaker få relevant- og oppdatert informasjon fortløpende. All informasjon vil være komplett senest 20 august.
Mye av informasjonen står allerede under fanene "distansene" og "program" i hovedmenyen. 


Ankomst / Parkering:
Vestsiden skole ligger på Vessia i Porsgrunn. Adressen er Grønstensgate 1, 3919 Porsgrunn. 
Det er begrensende parkeringsplasser på skolens område. Når det er fult her anmoder vi til å parkere på kommunale parkeringsplasser. 
https://www.porsgrunn.kommune.no/vann-vei-og-renovasjon/vei-og-veitrafikk/parkering/
Nærmeste er ved PP senteret og Vestre Porsgrunn Kirke. Det er kort vei fra Down Town og sentrum opp til skolen. 

For dere som skal løpe 47km kan parkere ved skolen fra tidlig morgen og ta buss til start. 


Oppmøte / Startnummer:
All påmelding skjer via EQ timing. Du kan administrere påmeldingen i "din bruker" inne hos EQ timing. Startnummer kan du hente på Vestsiden skole fredag 26. august mellom 18.00-21.00 eller lørdag 27. august fra 06.15-07.15 og 09.00 - 11.30. Men husk å være ute i god tid før din fellesstart. Du vil motta en sms torsdag 25. august med ditt startnummer. Startnummeret festes synlig på hofte eller bryst med sikkerhetsnåler som du vil få utdelt. Du kan hente startnummer for flere, men ha med startnummer til de du henter for. 


Gjennomføring:
Åpen klasse:
Deltar du i åpen klasse kan du starte når du selv ønsker i perioden 11.00-14.00. Da går du bare ut fra start og inn ved mål. Det vil foregå underholdning + barneløp i korte perioder på oppløpet fra 11.00-12.00, men det er bare å passere forbi. 

Ultra 47K:
For deg som deltar i fellesstart 47K så vil det være buss inkludert. Bussen går fra Vestsiden skole på løpsdagen 07.15 og vil være på Nisterud 08.00. Fellesstarten går 08.30. Det vil ikke være utdeling av startnummer på Nisterud så du må hente ditt startnummer på Vestsiden skole i oppgitte tider. Det vil heller ikke være toalett på Nisterud. 

Øvrige distanser:
Starttidene ser du under "program" i hovedmenyen


WC/garderobe og oppbevaring:
Det er WC ved start/mål. Det er ikke åpent i garderobene, men for ultraløperne vil det være en dusj tilgjengelig for de som har en lengre hjemreise. Det vil være eget oppbevaringstelt. Bruk bag/sekk og husk å merke med ditt navn og nummer. Oppbevaring på eget ansvar. 


Mat/drikke stasjoner:
Det vil være stasjoner på 13, 22 og 47km. Det vil være drikke og enkel bevertning. Oppdatert informasjon ser du under "distansene" i hovedmenyen. 


Distansene:
Informasjon om løypen, matstasjon og kart/gpx fil finner du under fanene "distansene"


Kiosk:
Eidanger IL stiller med Kiosk som er åpen for alle. 


Medalje og premier:
Det er medalje til alle, både barn og voksne. Medaljen mottas ved målgang. Topp 3 kvinner og menn i hver distanse får i tillegg fruktkurv og våres signatur-fjøl under premieutdeling 14.00 og 16.00


Hund i bånd:
Av hensyn til sikkerhet pga. hundebånd er det ikke tillatt med hund i bånd på noen av våre distanser. Det er fort å snuble/hekte seg i båndet, særlig under fellesstarten.


Mer info kommer..